O NOUĂ ETAPĂ SPRE MODERNIZAREA A.T.I.

Continuă investițiile la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Consiliul Județean va aloca aproximativ 3 milioane de lei, pentru dotarea cu aparatură medicală și instalații de oxigen a Secției de Anestezie și Terapie Intensivă. Practic, proiectul, finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare, vizează instalarea de noi trasee și sisteme de gaze medicale, inclusiv oxigen medical, aer comprimat medical și diverse fitinguri și tubulaturi.

Prima etapă de investiții majore în Spitalul Județean Buzău a vizat structurile care utilizează fluide medicale și structurile mari consumatoare de energie electrică. După finalizarea acestei etape, din totalul investiției de 10 milioane de lei, au rămas necheltuiți aproape 3 milioane de lei, bani care au fost alocați acum pentru modernizarea secției de Terapie Intensivă a spitalului. De altfel, ATI este singura secție care nu a fost finalizată în prima etapă de implementare a proiectului.

Aceste modernizări sunt esențiale pentru a asigura un sistem medical cât mai eficient în cadrul secțiilor Spitalului Județean de Urgență Buzău.

Related posts