30 DE ANI DE PASIUNE

Luna Mai rămâne specială pentru firma Nouă Tei din Rm Sarat. Societatea sărbătorește trei decenii de când s-a angajat cu pasiune să ofere clienților materiale de construcție și renovare de cea mai bună calitate. Momentul a fost marcat, astăzi, într-un cadru de sărbătoare, cu multe oferte aniversare. Indiferent de valoarea cumparaturilor făcute, clienții au avut ocazia să completeze un talon și să se încrie automat la o tombolă specială. Firma Nouă Tei a oferit 30 de premii pentru cei 30 de ani construiți împreună!

Cu rădăcini adânci în mediul de afaceri din Rm. Sărat, Nouă Tei a reușit, de la an la an, să se impună pe piață prin raportul dintre calitate și preț, oferind în tot acest timp sute de locuri de muncă. Nouă Tei și-a construit o reputaţie solidă în producerea de materiale de construcții , producerea de geamuri termopan, dar și amenajări interioare.

Aniversarea a 30 de ani este un moment special pentru Nouă Tei de a face un bilanț al activității în România. Mulți clienți ai firmei au fost atrași de produsele de calitate, dar și de ofertele lansate de în diferite campanii.

Firma Nouă Tei reprezintă viitorul, motiv pentru care, nu peste mult timp, va deschide un nou magazin chiar la intrarea în Rm Sărat.

(P)

Related posts