ZIUA PORȚILOR DESCHISE PENTRU PREȘCOLARI

A fost ziua porților deschise la Școala Gimnazială ”Vasile Cristoforeanu” din Râmnicu Sărat. Zeci de preșcolari, părinți și cadre didactice au vizitat sălile de clase, pentru a cunoaște oferta educațională pusă la dispoziția celor care vor să se înscrie la Clasa pregătitoare. Potrivit calendarului stabilit de Ministerul Educației, cererile de înscriere pot fi depuse începând cu 11 aprilie 2024.

Pentru viitorul an școlar, Școala Gimnazială ”Vasile Cristoforeanu”din Râmnicu Sărat pune la dispoziția elevilor două clase de învățământ tradițional și o clasă în alternativa Step by Step. Dacă va fi cazul, locurile pentru clasa pregătitoare pot fi suplimentate.

Printre documentele necesare pentru înscrierea în clasa pregătitoare, sunt necesare certificatul de naștere al copilului, actele de identitate ale părinţilor, dar și o adeverință de la Grădiniță din care reiese că micuțul a frecventat cursurile pentru preșcolari.

În perioada înscrierilor, la nivelul fiecărui inspectorat şcolar va fi disponibil un număr telverde, unde părinţii vor putea suna pentru a primi informaţiile de care au nevoie pentru înscrierea copiilor.

Related posts