ÎNGRIJORAT DE SOARTA ARMATEI

Guvernanții găsesc în permanență ocazii pentru ca armata română să fie umilită. Este părerea deputatului de Buzău, Nicolae Roman, care consideră că militarii nu beneficiază de respectul cuvenit, într-o conjuctură mondială, care arată cât de importantă este securitatea țării.
Parlamentarul ALDE se arata dezamagit de faptul că armata română a ajuns un motiv de batjocorită. El aminteste că România face parte din NATO, ceea ce nu este la îndemâna oricărei țări.
În calitate de prim-vicepreședinte al Biroului Politic Executiv ALDE,  Nicolae Roman spune că partidul său va avea discuții cu toate partidele în eventualitatea creionării unei alianțe pentru alegerile din 2024.
În prezent, ALDE nu are conturată o alianță pentru o posibila guvernare după alegerile de anul viitor. Pentru moment, spune Nicolae Roman, se va face o analiză foarte atenta asupra ,,calității” membrilor partidelor cu care ar putea crea un Guvern. Referitor la declarația președintelui PSD, Marcel Ciolacu, privind o posibilă coalitie PSD-PNL la viitoarele alegeri, Nicolae Roman spune că aceasta este o declarație de conjunctură, subliniind faptul că această alianta este una nociva pentru România.

Related posts