RADIO BOOM ESTE ÎN ONLINE

Radio Boom, parte a TV Sat Media Group, s-a mutat în online. De astăzi, 8 martie, postul Radio BOOM nu mai emite pe frecvențele FM, însă poate fi ascultat, de oriunde, pe noua platformă www.radioboom.ro. Este o trecere importantă care presupune schimbarea totală a liniei editoriale și eliminarea emisiunilor clasice. Acum, în online, Radio Boom nu mai poate fi definit ca un post local sau regional, pentru că adresabilitatea este națională, iar emisiunile vor avea caracter național.

Toate emisiunile difuzate acum online vor fi realizate în redacția Radio Boom. Pentru ascultarea Radio BOOM on-line, nu vor exista costuri, iar accesul este foarte simplu, doar intrând, de pe orice dispozitiv smart, pe www.radioboom.ro. De asemenea, nu este nevoie nici de logare, nici de creeare unui cont pentru accesarea platformei www.radioboom.ro.

Povestea Radio Boom a început în urmă cu 16 ani la Rm. Sărat și a continuat în tot județul Buzău, devenind rapid foarte căutat de ascultători, mai ales pentru emisiunile matinale, muzica de calitate şi buletinele de ştiri. De la 1 ianuarie 2015, Radio Boom s-a extins, putând fi ascultat şi în Vrancea, Bârlad şi Piatra Neamţ. Acum, prin trecerea în online, Radio Boom mai face un pas îndrăzneț, devenind un post național ce poate fi ascultat oriunde printr-o accesare rapidă și simplă.

Related posts