POD PESTE RÂUL RÂMNICU SĂRAT

Motiv de bucurie pentru locuitorii comunei Valea Râmnicului. Realizarea unui pod de trafic ușor peste albia râului Râmnicu Sărat este tot mai aproape de concretizare. Zilele trecute a fost semnat contractul de finanțare a proiectului care vizează construirea unui pod de trafic ușor peste albia râului Râmnicu Sărat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Autoritățile din comuna Valea Râmnicului speră ca lucrările de execuție să înceapă în trei luni, dacă nu vor fi contestații.

Podul de trafic ușor peste albia râului Râmnicu Sărat va fi construit în zona vechii punți care face legătura dintre localitatea Valea Râmnicului și municipiul Râmnicu Sărat.

Primăria municipiului Râmnicu Sărat este partener în cadrul acestui proiect. Acordul de parteneriat între cele două unități administrative teritoriale a fost aprobat de consilierii locali în urmă cu aproape doi ani.

Și reprezentanții Primăriei Râmnicu Sărat se bucură de reușita vecinilor din comuna Valea Râmnicului.

În prezent, cetățenii din comuna Valea Râmnicului folosesc o punte pietonală deteriorată pe care traversează râul Râmnicu Sărat, în zona fostului abator din municipiu.

Related posts