ÎNCEPE TÂRGUL DRĂGAICA

Cel mai vechi târg din România, Drăgaica, își deschide, mâine, porțile pentru buzoieni, și nu numai. Începând cu data de 9 iunie, timp de 17 zile, vizitatorii vor avea parte de muzică, distracție și bucate tradiționale, dar și de nenumărate alte produse aduse la târg de peste 100 de comercianți din toată țara.

Ediția din acest an a târgului are și câteva noutăți. Festivalul Național Concurs de Muzică Populară „Benone Sinulescu” aduce publicului, pe lângă cunoscuți artiști români, și basarabeni și artiști din Ucraina.

Pe scenă Drăgăicii vor urca Andra, Damian and Brothers, Direcția 5, Pepe, Elena Gheorghe, Mirabela Dauer, Gabriel Dorobanțu, Andia, Gabriel Cotabiță, Corina Chiriac, dar și  artiști buzoieni foarte îndrăgiți, precum: Nemuritorii, Mario Buzoianu, Lucia Dumitrescu sau Claudia Colniceanu. Nici copiii nu au fost uitați. Anul acesta, ei vor va avea parte de  trenulețe, carusele, lanțuri, mașinuțe bușitoare și multe alte comedii atrăgătoare. Deschiderea oficială a târgului va avea loc mâine, când se va da startul seriei de spectacole, programate în fiecare seară, până pe 25 iunie. Cei care vizitează târgul trebuie să achite o taxă de intrare de 3 lei, iar copiii și tinerii sub 14 ani beneficiază de acces gratuit. Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Buzău, prin Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman”.

Related posts