ÎMPUȘCATĂ ÎN FAȚĂ CU UN PISTOL!

Un nou incident șocant la Râmnicu Sărat! O adolescentă de 14 ani a fost rănită la față, după ce a fost împușcată, în plină stradă, cu un pistol tip airsoft. Întâmplarea s-a produs în seara de marți spre miercuri, în momentul în care tânăra, alături de mai mulți prieteni, se ducea spre casă. La un moment dat, lângă grupul de tineri a oprit o mașină, iar șoferul a încercat să intre în vorbă cu adolescenta, deși aceasta nu-l cunoștea. Deoarece fata a refuzat să vorbească cu el, un râmnicean, în vârstă de 18 ani, aflat pe bancheta din spate a autoturismului, a scos un pistol tip airsoft pe geam și a tras, lovind-o pe tânără în zona ochiului. Imediat polițiștii din Râmnicu Sărat au fost sesizați de către mama fetei. Oamenii legii l-au găsit și identificat pe tânăr și i-au întocmit dosar penal, atât pentru lovire, cât și pentru nerespectarea regimului armelor și al munițiilor. El este cercetat acum în stare de libertate.

Polițiștii spun că replicile de arme tip airsoft sunt incluse în categoria armelor neletale și prin urmare acestea pot fi achiziționate fără o autorizare specială.

Totuși, specialiștii avertizează că deși sunt arme neletale exceptate de la procedura autorizării ori notificării, aceste arme nu sunt jucării, iar deținătorii lor au anumite obligații.

Related posts