PLAN ROȘU, DUPĂ RĂSTURNAREA UNUI AUTOCAR

A fost activat planul roșu de intervenție, ieri seară, la Râmnicu Sărat, în urma unui grav accident de circulație. Un autocar care se deplasa de la Focșani către Râmnicu Sărat, plin cu muncitori de la o
fabrică de confecții din Focșani, s-a răsturnat în afara șoselei. Autocarul era condus de către un râmnicean, în vârstă de 52 de ani. Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului și a 23 de pasageri. Persoanele rănite au fost preluate de ambulanțe și transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Având în vedere numărul mare de victime, la nivelul județului Buzău a fost activat Planul Roșu de
Intervenție.
Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Buzau au intervenit pentru acordarea primului ajutor medical și asigurarea măsurilor necesare.
Persoanele rănite au fost transportate, atât la Spitalul Județean de Urgență Focșani, cât și la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat și la Spitalul Județean de Urgență Buzău.
În accident au fost implicate 30 de persoane, 7 dintre acestea refuzând să fie transportate la spital. Muncitorii sunt navetiști din județul Buzău, cei mai mulți din zona Râmnicului.

Related posts