,,ȘCOALA ALTFEL”, ÎN STUDIOUL TVSat

Munca, experiența și talentul sunt esențiale în realizarea unei producții de televiziune. Este concluzia la care au ajuns, astăzi, elevii clasei a VII-a, de la Şcoala Gimnazială Gălbinași, după ce au vizitat studioul TV Sat din Buzău. În cadrul programului ,,Şcoala altfel”, cei 30 de școlari au ales să vină la sediul trustului Group Media Tvsat, pentru a vedea, pentru prima dată, cum arată un studio de televiziune, dar şi cum se filmează emisiunile TV. În timpul vizitei în studioul TV Sat, copiii au aflat câteva dintre secretele vieții de jurnalist. După ce și-au învins tracul și s-au familiarizat cu lavarielele, câțiva elevi au intrat în pielea moderatorilor TV sau chiar a reporterilor de teren.

Copiii au fost curioși să vadă și tehnica din regia de emisie și au aflat cum se moderează o emisiune informativă. La final, atât elevii Școlii gimnaziale Gălbinași, cât și profesorii lor s-au declarat încântați de experiențele din studioul TV Sat.

Vrăjiți de ceea ce se întâmplă în spatele camerei de filmat, unii elevi au mărturisit că ar fi tentați să urmeze o meserie în televiziune.

Trustul de presă Group Media Tvsat rămâne deschis și pe mai departe tuturor şcolilor care doresc să viziteze sediul redacţiei, în cadrul activităţilor derulate în programul ,,Şcoala altfel”.

Related posts