LIZIERĂ SUFOCATĂ DE GUNOAIE

Imagini dezolante întâmpină trecătorii și șoferii la intrarea în municipiul Râmnicu Sărat dinspre Buzău. Liziera de la marginea orașului este sufocată de gunoaie. Mica pădure, care, cu ani în urmă, era un adevărat loc de agrement pentru râmnicenii care preferau să petreacă timpul în aer liber, este împânzită acum de deșeuri aruncate la voia întâmplării. Autoritățile din Râmnicu Sărat cunosc situația și vor să intervină rapid, împreună cu Romsilva, administratorul lizierei. De asemenea, reprezentanții Primăriei îndeamnă cetățenii să respecte legea și să depoziteze gunoiul doar în locurile special amenajate.

Autoritățile din Rm Sărat promit că vor interveni promt, în perioada următoare, pentru a curăța zona și a reda o imagine plăcută lizierii de la intrarea în municipiu.

Reporterii TVSat Media Group au contactat și reprezentanții Ocolului Silvic Râmnicu Sărat. Aceștia au declarat că sunt de acord cu acțiunea comună pe care intenționează să o demareze Primăria și vor fi prezenți la curățarea lizierei împreună cu pădurarii din zona Râmnicului. An de an, reprezentanții Romsilva, autoritățile locale, Administrația Domeniului Public și voluntarii au realizat acțiuni de igienizare a zonei. Demersul inițiat a avut ca scop și conștientizarea dezastrului pe care îl pot produce cei care depozitează necontrolat resturile menajere.

Related posts