ARE NEVOIE, DIN NOU, DE AJUTORUL SEMENILOR

Daniel Sava, tânărul din Rm. Sărat care, anul trecut, se confrunta cu o problemă gravă de sănătate, are din nou nevoie de sprijinul semenilor. În ultimii opt ani, tânărul în vârstă de 23 de ani a fost operat de trei ori pentru extirparea unor tumori celebrale, primele două benigne, iar cea din urmă, repectiv cea din anul 2022, malignă. De la sfârșitul anului trecut, Daniel suferă de o altă afecțiune gravă, care i-a afectat piciorul. În urma unei biopsii, băiatul a fost diagnosticat cu un tip rar de tumoră malignă foarte agresivă. Medicii susțin că apariția sarcomului nu are legatură cu tumorile cerebrale apărute anterior.

Mama lui Daniel crede cu tărie că băiatul se va vindeca, în urma unei intervenții chirurgicale pe care urmează să o realizeze la o clinică din Turcia. Pentru această operație are, însă, nevoie, până la sfârșitul lunii mai, de suma de 44 de mii de euro. Cu durere, speranță și multă credință, Georgeta Sava face un nou apel la râmniceni, pentru a fi alături de fiul ei, pe care l-a crescut singură, de la vârsta de patru ani.

Și anul trecut, Daniel a fost ajutat de semenii săi pentru realizarea unei intervenții chirurgicale, fiind diagnosticat cu tumoare cerebrală.

Daniel Sava este un luptător și își păstrează curajul, credința și speranța că va învinge boala. Tânărul este student în anul IV la Facultatea de Electronică Telecomunicații și Tehnologia Informației din București.

Mama băiatului le mulțumește celor care i-au ajutat de-a lungul anilor și îi roagă să le fie din nou aproape.

Cei care vor să-l ajute pe tânărul din Rm. Sărat, pot dona pe numele acestuia, DANIEL SAVA, la BANCA TRANSILVANIA, IBAN: RO93BTRLEURCRT0P68366001, Moneda: EUR, SWIFT: BTRLRO22. Pentru mai multe detalii, cei care vor să-i fie aproape lui Daniel, o pot contacta pe mama acestuia, Sava Georgeta, la numărul de telefon: 0766759224.

Related posts