A APĂRUT AL DOILEA NUMĂR

A apărut cel de-al doilea număr al revistei Centrului Cultural “Florica Cristoforeanu” din Râmnicu Sărat. În publicația trimestrială, care apare sub egida instituției, este prezentată activitatea centrului din perioada octombrie-decembrie 2022. Din paginile revistei puteți afla amănunte despre evenimentele, spectacolele și festivalurile găzduite de instituție, dar și despre concursurile organizate în această perioadă.

Revista a ajuns și în unitățile de învățământ, dar și în instituțiile publice din municipiu. Cei interesați de activitatea centrului pot citi publicația și în format online, pe pagina de internet a Centrului Cultural “Florica Cristoforeanu”.

În acest număr al revistei sunt prezentate parteneriatele la care participă Centrul Cultural ,,Florica Cristoforeanu”, filmele prezentate de instituție, Festivalul-Concurs Național ,,Rapsodii de toamnă”, Festivalul -Concurs Național de Tradiții și obiceiuri de iarnă ,,Colindă prin sat”, precum și ,,Vis de iarnă”. Tot în acest număr, cititorii pot găsi informații despre concursurile organizate cu ocazia Sărbătorilor de iarnă ,,Miss Crăciunița”, ,,Povești de Crăciun” și ,,Desene de Crăciun”.

Related posts