PLANURI MARI

Consiliul Județean Buzău are planuri mari pentru societatea Domenii Prest Serv SRL, aflată în subordinea instituției. Președintele Petre Emanoil Neagu vrea să îmbunătățească activitatea societății, cu o gamă mai largă de servicii. Înființată în 2014, societatea Domenii Prest Serv SRL Buzău se ocupă, în prezent, cu îngrijirea drumurilor județene și gestionarea activității Stației-Pilot de la Vernești, pentru procesarea deșeurilor din construcții și demolări. Consiliul Județean Buzău dorește acum să investească în această societate, pentru a presta și lucrări de o complexitate sporită.

Președintele Consiliului Județean Buzău a explicat și ce anume l-a determinat să ia măsuri pentru îmbunătățirea activității societății. Petre Emanoil Neagu spune că prin realizarea unor investiții, din bani proprii, cu angajații societății Domenii Prest Serv SRL, s-ar scuti, atât bani, cât și mult timp risipit cu licitații.

Societatea Domenii Prest Serv SRL are aproape 70 de angajați și se ocupă, în principal, cu prestarea unor lucrări minore ce îi sunt atribuite, prin delegare, de către Consiliul Județean Buzău.

Related posts