TVSat lansează oficial TVSat Go

TVSat lansează oficial serviciul de televiziune on-line TVSat Go care vă aduce un plus de libertate și lejeritate în vizionarea posturilor preferate. De acum  puteți să vă conectați în câteva secunde și să alegeți să vizionați ce post de televiziune vă interesează. Mai mult, puteți să vă conectați de pe orice dispozitiv, televizor smart, telefon, laptop sau tabletă, indiferent de operatorul de servicii de internet și de modalitatea de conectare la internet. În plus, nu este nevoie să perfectați un contract pe un anumit termen, achiziția serviciului se poate face doar on-line.Sunt disponibile 41 de canele dintre care 30 sunt în format HD.

Cum se poate descărca aplicația TVSat Go

Pentru a beneficia de noul serviciu , primul pas pe care trebui să îl faceți este să descărcați aplicația TVSat GO care poate fi găsită în magazinul de aplicații pentru telefoanele și tabletele cu sistem de operare Android sau IOS. Se tastează în meniul de căutare TVSat GO și primul rezultat va fi aplicația de care aveți nevoie. De asemenea, puteți descărca aplicația și de pe televizoarele Samsung Smart Tv cu sistem operare Tizen, de pe LG Smart Tv cu sistemul de operare WebOS, precum și de toate televizoarele smart prevăzute cu cu sisteme de operare Android Tv. Totodată, aplicația poate fi descărcată și prin echipamentele STB cu sistem de operare AppleTv sau echipamente STB cu sistem operare Android ori Android Tv.

Cum se poate face cont TVSat Go

Contul TVSat Go este ușor și intuitiv de făcut accesând site-ul https://go.tvsat.ro/. Trebuie să vă înscrieți cu numărul de telefon și apoi obțineți simplu, de la început, un abonament pentru toată familia prin care se pot urmări în același timp patru posturi de televiziune diferite pe patru dispozitive, indiferent dacă sunt televizoare, tablete sau telefoane. Plata se poate face la fel simplu, on-line, în doar câteva secunde.

Abonament gratuit timp de 7 zile

La început, odată cu lansarea oficială, se poate testa gratuit calitatea și funcționalitatea serviciului TVSat Go, timp de 7 zile, fără obligații pe timpul testului. Asta evident, după crearea unui cont de client. După expirarea perioadei de test,  nu aveți obligații de plată, puteți decide dacă doriți continuarea serviciului sau stoparea acestuia.

 

Related posts