JURNALIȘTI PENTRU O ZI

Aproape 20 de copii, elevi în clasa a 6-a la Școala gimnazială „Barbu Ștefănescu Delavrancea”, din comuna Năruja, județul Vrancea, au devenit „Jurnaliști pentru o zi”. Ei au fost oaspeții Studioului TV Sat din Buzău, în cadrul proiectului „Școala Altfel”. Copiii au dorit să vadă, pentru prima dată, cum arată și cum se lucrează într-un studio de televiziune, dar şi cum se filmează emisiunile TV.

Mai mult, elevii au intrat în pielea prezentatorilor TV. După ce și-au învins tracul și s-au familiarizat cu lavarielele și promperul, ei au încercat să prezinte în fața camerelor de luat vederi știri din sport sau meteo, emisiuni de modă, culinare sau horoscop.

Odată emoțiile învinse, copiii și-au imaginat, în cadrul unei scenete, un interviu cu o vedetă care nu mai are nevoie de nicio prezentare: Stela Popescu. La final, elevii Școlii gimnaziale „Barbu Ștefănescu Delavrancea” s-au declarat încântați de experiențele din studioul TV Sat, iar unii au mărturisit că ar fi tentați să urmeze o meserie în televiziune.

Related posts