ÎN FAȚA UNOR REZULTATE NOTABILE

Clubul Sportiv Municipal Rm Sărat se află, în acest an, în fața unor performanțe notabile. Este părerea conducerii clubului, dar și a primarului municipiului Râmnicu Sărat, Sorin Cîrjan. În cadrul unei conferinței de presă, la care au participat și antrenorii echipelor de fotbal și volei, edilul din Rm Sărat a punctat că atragerea copiilor către sport rămâne una dintre  principalele obiective ale clubului.

Anul acesta, Clubul Sportiv Municipal Râmnicu Sărat împlinește 20 de ani de la înființare, iar numărul celor care activează în cadrul secțiilor este impresionant.

Și reprezentanții echipei de fotbal CSM Râmnicu Sărat sunt mulțumiți de rezultatele obținute în acest sezon. Ei spun că au pus mereu bază pe talentul copiilor care activează în cadrul clubului, dovadă că, acum, echipa de seniori este formată doar din jucători autohtoni.

Ultima perioadă a fost benefică și pentru echipa de volei a CSM Râmnicu Sărat.

Autoritățile din Rm. Sărat consideră că bugetul alocat clubului sportiv nu este mare, din contră, și că, întotdeuana, s-a căutat un echilibru pentru toate domeniile de activitate. Reprezentanții Primăriei spun că, pentru a susține performanța echipei de fobal, așteaptă și apariția unor sponsorii din rândul iubitorilor de sport.

Primarul muncipiului recunoaște că, de-a lungul anilor, la Râmnicu Sărat, au fost voci care au criticat bugetul alocat ramurei sportive.

Conducerea Clubului Sportiv Municipal Râmnicu Sărat consideră că, cei care au criticat finanțarea primită din partea autorităților sunt cei care nu vin niciodată în sală pentru a vedea munca, efortul și rezultatele sportivilor.

În cadrul Clubului Sportiv Municipal Râmnicu Sărat se antrenează, în prezent aproximativ 700 de copii.

Related posts