BONIFICAȚII LA PLATA TAXELOR

Și anul acesta, contribuabilii care se prezintă la Serviciul Taxe și Impozite Locale din cadrul Primăriei Râmnicu Sărat, pentru a-și achita integral dările către bugetul local, în perioada 1 ianuarie – 31 martie, beneficiază de o bonificație în cuantum de 10%. Reducerea este valabilă pentru plata cu anticipaţie a impozitului pe clădire, pe teren şi a impozitului asupra mijloacelor de transport, datorate pe întregul an. Bonificaţia se acordă contribuabililor care la data plăţii impozitelor nu figurează cu obligaţii restante către bugetul local. 

Anul acesta, mulți contribuabili au ales să-și achite taxele și impozitele locale prin intermediul aplicației ghișeul.ro.

Cetățenii care au plătit dările prin intermediul aplicației electronice au avut câteva nelămuriri cu privire la faptul că banii nu au intrat imediat în conturile Primăriei Râmnicu Sărat. Reprezentanții Serviciului Taxe și Impozite Locale îi asigură pe toți contribuabilii că plățile sunt înregistrate, chiar dacă apare o diferență de câteva zile.

Obligația de plată a impozitelor și taxelor datorate bugetului local, în cursul unui an, are doua termene scadente, respectiv 31 martie și 30 septembrie.

Related posts