PLANURI PENTRU NOUL AN

Autoritățile din Valea Râmnicului au planuri ambițioase și în 2023. Primăria dorește cadastrarea totală a comunei, modernizarea iluminatului public stradal și realizarea unui pod de trafic ușor peste albia râului Râmnicu Sărat. Chiar dacă localitatea de lângă Rm. Sărat beneficiază de un sistem de iluminat public modern pe led, autoritățile vor să modernizeze întrega rețea în vederea eficientizării energetice.

Pe parcursul acestui an, reprezentanții Primăriei din Valea Râmnicului și-au propus cadastrarea totală a comunei.

Autoritățile din Valea Râmnicului intenționează să realizeze și un pod de trafic ușor peste albia râului Râmnicu Sărat, proiect în parteneriat cu Primăria municipiului Râmnicu Sărat. Construcția podului se impune deoarece, în prezent, locuitorii din Valea Râmnicului folosesc o punte pietonală deteriorată pe care traversează râul Râmnicu Sărat, în zona fostului abator din municipiu.

Extinderea rețelei de canalizare reprezintă un alt obiectiv pe care administrația locală din comuna Valea Râmnicului intenționează să-l demareze în viitor, însă investiția aparține Companiei de Apă Buzău.

Related posts