TVSat GO, O APLICAȚIE PENTRU ÎNTREGA FAMILIE

Un singur abonament pentru întreaga familie. Este vorba despre o nouă aplicație oferită TV SAT MEDIA GROUP.  Aplicația TVSat GO este un serviciu de televiziune online care vă oferă posibilitatea să urmăriți posturile TV preferate oriunde și pe orice echipament, indiferent de operatorul de servicii de internet și modalitatea de conectare. Serviciul oferă o libertate deplină, dar și o calitate ireproșabilă a tuturor imaginilor, în format Full HD.

Aplicația TVSat GO poate fi găsită în magazinul de aplicații al sistemului dvs. de operare. Trebuie doar să tastați în meniul de căutare TVSat GO, iar primul rezultat va fi aplicația de care aveți nevoie. Achitarea serviciilor se face în avans la momentul activării pachetului și va include plata pentru 30 de zile de servicii. La expirarea acestui termen veți putea selecta un nou pachet sau prelungi pachetul deja selectat.

Orice abonament de la TVSat GO include vizionarea pe patru echipamente de recepție simultan, fie Smart TV-uri, fie echipamente mobile sau cu ajutorul unor echipamente STB.

Related posts