SĂRBĂTORI DE IARNĂ, CU FAST

După doi ani de sărbători de iarnă cu restricții și cu un buget redus, în acest sfârșit de an, buzoienii vor avea parte de evenimente generoase și multe surprize. În acest an, Consiliul Județean Buzău va cheltui 700.000 de lei, cu 200.000 de lei mai mult decât anul trecut.

Banii alocați vor fi cheltuiți, atât pentru iluminatul festiv, cât și pentru alte evenimente, care în perioada pandemiei au fost suspendate. Spre exemplu, copiii se vor putea întâlni din nou cu Moș Crăciun în curtea Muzeului Județean, ocazie cu care vor fi împărțite cadouri.

Începând din acest an, buzoienii vor avea un nou loc de atracție, în perioada sărbătorilor de iarnă: Centrul Muzeal „I.C. Brătianu”, recent reabilitat cu bani europeni. Atât clădirea de patrimoniu, cât și curtea interioară, vor fi beneficia de iluminat festiv.

Surprize vor fi făcute și copiilor din centrele de plasament, dar și bătrânilor instituționalizați. De asemenea, tot din acești bani vor fi organizate manifestările de Ziua Națională, dar și alte evenimente. De altfel, în cadrul manifestărilor prilejuite de 1 Decembrie, cetățenii buzoieni vor beneficia de o masă tradițională.

Related posts