ALEARGĂ PENTRU SIGURANȚA ȘOFERILOR

Un cunoscut om de afaceri din Rm. Sărat, participant la numeroase maratoane, vrea să atragă atenția asupra pericolelor de pe drumul European 85. Este vorba despre Cosmin Răileanu, care va parcurge, în alergare, o distanță de 150 de km, de la Bacău până la Râmnicu Sărat. Acțiunea se va desfășura pe 5 noiembrie și are rolul de a trage un semnal de alarmă, atât pentru autoritățile care au misiunea de a monta separatoare de sens, cât și pentru participanții la trafic, care ar trebui să fie mult mai atenți și mai prudenți. Sub deviza „E85 – Drumul Morții –Vrem parapete pentru viață!”, Cosmin Răileanu a inițiat o mișcare de conștientizare asupra necesității îmbunătățirii siguranței rutiere. 

Inițiatorul acțiunii este convins că prevenția în trafic, dar și existența separatoarelor de sens pot reduce considerabil numărul accidentelor rutiere.

Cursa râmniceanului, pe drumul european 85, va începe din parcul de lângă Catedrala Înălțarea Domnului, din Bacău, și se va încheia la Râmnicu Sărat, în Parcul Central.

Cosmin Răileanu vrea ca mesajul său să ajungă, atât la participanții la trafic, cât și la autorități.

Râmnicenul Cosmin Răileanu și-a depășit barierele, atât în plan personal, prin alergare, cât și în business, ridicând de la zero la 15 milioane de euro o companie în domeniul materialelor de construcție.

Related posts