PREGĂTIRI PENTRU TÂRGUL DE CRĂCIUN

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar autoritățile buzoiene au început deja pregătirile pentru Târgul de Crăciun. Deoarece Piața Dacia se află în plin proces de reabilitare, anul acesta, târgul din muncipiu va fi organizat în Parcul Crâng. Responsabilii Primăriei se asigură deja că vor fi fonduri suficiente pentru târgul de iarnă. Astfel, săptămâna trecută, Consiliul Local Municipal Buzău a aprobat un proiect care prevede suplimentarea bugetului alocat Târgului de Crăciun cu 130.000 de lei, bani care erau prevăzuți pentru modernizarea pieței de flori din oraș.

Deschiderea oficială a Târgului de Crăciun și a Orășelului copiilor, care vor fi în același loc, este programată pentru 1 Decembrie, de Ziua Națională.

Pe aleea principală din Crâng, vor fi amenajate aproximativ 30 de căsuțe și rulote de unde buzoienii vor putea cumpăra produse și decorațiuni specifice Crăciunului.

De asemenea, în Orășelul Copiilor va circula un trenuleț și vor fi amplasate carusele, un aparat de agrement tip roată, dar și o cabină foto cu tematică de sărbători. Târgul de Crăciun și Orășelul Copiilor vor fi deschise în perioada 1 decembrie 2022 – 7 ianuarie 2023.

Related posts