DIRECȚIA PERMISE, ÎN CASĂ NOUĂ

De astăzi, Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Buzău funcționează în casă nouă! Noul sediu al instituției este în cartierul Micro 14, pe strada Simila, într-o clădire care a găzduit un centru de plasament aflat în subordinea Direcției pentru Protecția Copilului.

Inaugurarea noului sediu al Direcției de Permise a avut loc la primele ore ale dimineții, în prezența conducererii Prefecturii Buzău.  Daniel Țiclea, prefectul județului Buzău, spune că noul sediu oferă condiții mult mai bune decât fosta locație, de pe strada Chiristigii, atât pentru cetățeni, cât și pentru angajații instituției.

La inaugurarea noului sediu a fost prezent și râmniceanul Viorel Holban, cel care, în perioada în care a deținut funcția de subprefect al județului, a făcut primele demersuri pentru ca această mutare să aibă loc.

Clădirea de pe strada Simila, unde funcționează Direcția de permise auto, fost renovată cu suma de 100.000 de euro, fonduri alocate de Ministerul Administrației și Internelor. În noul sediu, cu o suprafață de aproape 750 de metri pătrați, au fost amenajate spații pentru examinarea auto, ghișee noi pentru lucrul cu publicul, dar și o sală de așteptare încăpătoare, dotată cu televizor și aer condiționat.

Related posts