PERCHEZIȚII LA TRAFICANȚI DE DROGURI

Acțiune în forță, ieri, a polițiștilor Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Buzău, și a procurorilor DIICOT! În vizorul anchetatorilor s-a aflat o grupare care se ocupa cu aprovizionarea cu cannabis și etnobotanice a consumatorilor din Buzău. Oamenii legii au efectuat 22 de percheziții, în județele Buzău, Galați și Brăila, la acțiunea de amploare fiind cooptați și polițiști anti-drog, mascați și jandarmi, din București și alte patru județe.

Descinderile au avut loc, în general, la locuințele suspecților, dar și în imobile închiriate unde se consumau sau se distribuiau drogurile. Anchetatorii au ridicat peste 700 de grame de droguri, în special cannabis, telefoane mobile și bani, respectiv 6.500 de lei şi 1.000 de euro. La una dintre locațiile percheziționate, în județul Buzău, s-a găsit și o cultură de cannabis.

Audierile au avut loc, pe tot parcursul zilei de ieri, la sediul DIICOT. La final, 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 37 de ani, au fost reținuți, iar alți doi au fost plasați sub control judiciar.

Related posts