Andrei-Liviu Capră, doctorul pe mâna căruia femeile “Toate femeile își doresc un zâmbet de vedetă”

andrei3Încă de la bun început, viziunea dr. Andrei Capră a fost să creeze o atmosferă relaxantă pentru toți pacienții clinicii. Prin urmare, orice aspect legat de tratamente asigură nu numai o experiență pozitivă, dar și un sentiment de siguranță și încredere. Cea mai mare provocare pentru un medic dentist spun el o reprezintă reabilitarea orală și completă a pacientului, cu atingerea celor două deziderate de baza: estetică și funcționalitatea. Așadar, să pășim în lumea în care, dacă îți dorești un zâmbet simetric, strălucitor, mai armonios sau pur și simplu diferit, buzoianul Andrei Liviu Capră are soluția ideală! Acum, pentru Scurtpe2!

andrei5Silvia BUNICĂ: Ce înseamnă pentru un bărbat să coordoneze o clinică profesională de estetică generală, în principal pentru femei?

Andrei Liviu CAPRĂ: Este destul de greu să administrezi o clinică de estetică deorece în ziua de astăzi standardele sunt foarte ridicate și, în general pacienții care plătesc sume de bani considerabile nu înțeleg întotdeauna că rezultatul dorit este și cel real.

S.B.: Cum ai început acest bussines și ce ți-ai propus în primul an?

A.L.C.: Acest bussines l-am conceput încă din timpul facultății, analizând trendurile din SUA și UE pe partea de beauty și Stomatologie estetică. În primul an mi-am propus să fiu recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni medici, acesta a fost țelul meu.

 

andrei6S.B.: Care a fost rețeta prin care ți-ai câștigat notorietatea, având în vedere faptul că veneai din Buzău și obiectivul tău era să devii cunoscut în Capitală?

A.L.C.: Rezultate bune și rezultate bune, plus multă muncă!

S.B.: Care sunt principalele cerințe actuale ale femeilor? Care este zona în care sunt cele mai nemulțumite?

andrei capraA.L.C.: Zona în care femeile își doresc să acționeze cel mai mult este zona de estetică stomatologică, toate femeile își doresc un zâmbet de vedetă, iar pe partea de estetică facială au ca principala nemulțumire ridurile din 1/3 superioară a feței, calitatea pielii la nivelul fetei și al decolteului. Toate își doresc să fie mai tinere!

S.B.: Cât de mult vrei să te mai extinzi cu serviciile la Bucureșți și spune-ne dacă te-ai gândit să îți demonstrezi abilitățile și acasă, la Buzău?

A.L.C.:  Îmi doresc să mă extind destul de mult, doresc să mai deschid o clinică în Bucureșți, în viitor, și o sala de mici intervenții chirurgicale plastice. Am luat în considerare că pe viitor să deschid și în buzău o clinică.

 

Related posts

Leave a Comment