RĂSPUNSURI LA NEVOILE OAMENILOR

Buzăul merită căi ferate moderne, deoarece este un județ bogat cu nenumărate locuri pitorești. Este părerea deputatului Nicolae Roman, care se arată dezamăgit de starea precară în care a ajuns infrastructura feroviară din județ. În acest sens, parlamentarul de Buzău a avut, recent, un discurs în plenul Camerei Deputaților, în care a susținut importanța modernizării căilor ferate care străbat județul Buzău.

Nicolae Roman se declară încântat de manifestările organizate la Buzău, pe 12 aprilie, cu ocazia împlinirii a 1.650 de ani de la prima atestare documentară a orașului. Deputatul de Buzău consideră că întregul eveniment a fost unul de o înaltă ținută.

Aflat în permanent contact cu electoratul care l-a votat, Nicolae Roman, răspunde, însă, și criticilor săi. Recent, un buzoian i-a reproșat, printr-un mesaj pe mail, că a impus-o la șefia AUR Buzău pe fosta judecătoare Maria Gruzu. Parlamentarul precizează că instalarea Mariei Gruzu la conducerea organizației județene a AUR nu a fost nicidecum opera sa, ci pur și simplu a fost impusă de la centru.

Și pentru că se apropie Paștele, marea sărbătoare a creștinilor, Nicolae Roman transmite buzoienilor, multă sănătate, o viață mai bună și mai liniștită.

Nicolae Roman a anunțat că, de luna viitoare, va își va desfășura activitatea într-un alt spațiu, ce va constitui noul său birou parlamentar. Aceasta, în condițiile în care deputatul de Buzău activează ca neafiliat.

Related posts