ȘI-AU LUAT REVANȘA

FC Buzău și-au luat revanșa, într-o nouă partidă amicală cu Metaloglobus, disputată, de această dată, la București. Jucătorii lui Cristi Pustai s-au impus cu 3 la 2, după ce, sâmbăta trecută, pierduseră cu 2 la 1, în Crâng.

FC Buzău a deschis scorul în partida de pregătire cu Metaloglobus, reușind să deblocheze tabela în minutul 30, prin Paul Pațurcă. Gazdele au egalat în minutul 44, prin veteranul Ovidiu Herea și și-a majorat avantajul în minutul 49, prin Alex Potecea, același jucător care semnase dubla, în amicalul disputat sâmbăta trecută. FC Buzău a revenit 10 minute mai târziu, grație reușitei lui Adi Chică Roșă. Golul victoriei a fost semnat de Ariel Lopez, în minutul 68.

După meci, Cristi Pustai a declarat că e mai mulțumit de nivelul fizic al jucătorilor săi, decât de victoria în sine. La fel de important pentru tehnicianul ardelean este că niciun buzoian nu s-a accidentat, având în vedere că sinteticul bucureștean nu a fost o suprafață ideală de joc

Deocamdată, amicalele disputate de FC Buzău au rolul de a cristaliza un prin unsprezece, pentru cele trei etape rămase de disputat în sezonul regular. Pentru formația din Crâng, mai urmează două amicale, cu Focșani și Poli Iași. Ultimul meci de verificare se va juca pe arena din Crâng, pe 16 ale lunii.

Related posts