RĂCELI, DAR ȘI COVID, ÎN ȘCOLI

Tot mai mulți elevi din Râmnicu Sărat acuză afecțiuni respiratorii specifice sezonului rece. Chiar dacă în multe  situații nu este vorba de o infectare cu Covid-19, dascălii monitorizează atent situația elevilor, astfel încât orele de curs să se desfășoare fără probleme.

La Școala numărul 1 din Rm Sărat, purtarea corectă a măștii de protecție și respectarea tuturor măsurilor de igienă sunt măsuri esențiale pentru a preveni infectările în rândul elevilor și dascălilor.

Și la Liceul Teoretic ,,Ștefan cel Mare” din Râmnicu Sărat, siguranța copiilor și a cadrelor didactice reprezintă o prioritate. În unitate, sunt înregistrate cazuri de coronavirus, atât în rândul  elevilor, cât și în cel al profesorilor, dar situația nu este alarmantă.

Reprezentanții liceului spun că au luat toate măsurile pentru ca elevii să simtă în siguranță la școală.

Deși elevii au beneficiat de tot confortul la ore, unitățile de învățământ din Rm Sărat nu s-au confruntat, deocamdată, cu facturi uriașe la utilități.

Reprezentanții Primăriei Râmnicu Sărat au avut déjà o primă întâlnire cu directorii școlilor din oraș, în cadrul căreia s-a discutat și despre încălzirea unităților de învățământ. Profesorii au fost atenționați să manifeste grijă pentru elevi,să nu tremure în bănci, dar să fie atenți și la facturi, să nu fie prea mari.

Directorii unităților de învățământ din Rm Sărat și-au preluat mandatul, din această lună, în urma concursului organizat la sfârșitul anului 2021.

Related posts