BILANȚ LA FINAL DE MANDAT

Viorel Holban, unul dintre cei doi subprefecți ai județului Buzău, și-a anunțat demisia, astăzi, din funcția pe care a deținut-o timp de 8 luni. Demisia a fost depusă în data de 6 decembrie, Guvernul urmând să aprobe această decizie, în următoarea ședință.

În cadrul unei conferințe de presă, râmniceanul Viorel Holban a ținut să dezvăluie câteva dintre expriențele trăite în mandatul său în calitatea de subprefect. De departe, gestionarea Valului 4 al pandemiei de COVID19, alături de celălalt subprefect, Marieta Boloș a fost misiunea cea mai solicitantă.
Totodată, Viorel Holban spune că a reușit ca, în scurtul său mandat la conducerea Prefecturii Buzău, să îmbunătățească simțitor activitatea Serviciului Permise și Înmatriculări Auto. A fost adus un nou șef de serviciu, unul foarte exigent, iar timpii de așteptare pentru examenele teoretice și practice s-au redus considerabil.
Tot la capitolul reușite – spune Viorel Holban – este și activitatea în ceea ce privește retrocedările pe Legea Fondului Funciar. Găsirea unei soluții pentru rezolvarea crizei gazelor de la Gălbinași poate fi trecută, de asemenea, la capitolul reușite pentru fostul subprefect.
Viorel Holban a dezvăluit că a renunțat la funcția din prefectură pentru a se implica mai mult în proiecte personale, dar își va continua activitatea politică în cadrul Partidului Național Liberal. Încă nu se știe cine îi va locul în funcția de subprefect, însă Viorel Holban își dorește ca cel care va fi numit în această postură să fie tot un râmnicean.

Related posts