DINU, ÎN FAȚA UNUI MARE MECI

Se apropie marele meci în cadrul căruia buzoianul Bogdan Dinu, unul dintre cei mai cunoscuţi boxeri români, se va bate pentru centura de campion mondial interimar la categoria grea, în versiunea WBA. Ajuns la aproape 35 de ani, Bogdan Dinu va încrucișa mănușile, sâmbătă, 5 iunie la Telford, în Marea Britanie, cu britanicul Daniel Dubois, un pugilist mult mai tânăr decât sportivul român.

Bogdan Dinu este văzut drept adversarul ideal pentru Dubois, care este considerat marele favorit al meciului şi care trebuie să-şi revină după ce, în noiembrie anul trecut, a suferit prima înfrângere din carieră fiind făcut knock-out, într-un meci disputat în Marea Britanie.

Dubois, considerat o mare speranţă a boxului mondial, şi-a schimbat de două ori staff-ul tehnic, în ultima perioadă. Chiar şi aşa, Bogdan Dinu este decis să facă un meci mare în Marea Britanie, mai ales că, la 35 de ani, este poate ultima şansă în care mai poate spera la un meci cu titlul de campion mondial pe masă, învingătorul dintre el şi Daniel Dubois având şanse să-l provoace la un duel pe americanul Trevor Bryan, campionul WBA regular al categorie.

Buzoianul Bogdan Dinu are 20 de victorii în boxul profesionit, dintre care 16 obţinute prin knock-out, şi două înfrângeri, ambele suferite, de asemenea, prin knock-out.

Related posts