ECHIPAMENTE INTELIGENTE PENTRU ȘCOLI

Autoritățile din Rm Sărat vor să doteze unitățile de învățământ din municipiu cu echipamente inteligente de studiu, așa numite echipamente TIC. Un prim pas a fost făcut la ultima ședință a Consiliului Local, când a fost aprobată o cerere de finanțare pentru un proiect cu fonduri europene. Proiectul vizează dotarea tuturor sălilor de clasă cu table interactive și camere web de conferință. De asemenea, în cadrul aceluiași proiect, cadrele didactice vor primi laptopuri, iar elevii tablete școlare cu acces la internet, tablete ce vor putea fi folosite și după perioada desfășurării cursurilor online. Noile echipamente inteligente de studiu, ce vor fi achiziționate de autoritățile din Rm Sărat, vor îmbunătăți modul de studiu online.

Toți consilierii din Rm Sărat sprijină, fără rezerve, ideea dotării unităților de învățămant din oraș cu echipamente inteligente de studiu.

Proiectul de hotărâre prin care se dorește dotarea școlilor cu echipamente moderne a fost inițiat de primarul municipiului la solicitarea unităților de învățământ din Rm. Sărat.

Related posts