Primele platforme subterane din Ramnicu Sarat

Primele patru platforme subterane  pentru depozitarea deseurilor au fost amplasate la Rm. Sărat. Acestea se află în zona centrală a orasului. Urmatoarele 6 vor fi realizate pana la data de 10 octombrie 2020, acestea  aflandu-se deja in faza de executare, iar restul de 13 urmand a fi realizate in perioada urmatoare.

In urma investitiei realizate de operatorul de salubrizare, deseurile menajere vor ajunge in containere ingropate in pamant, in acest fel, nu mai au acces oamenii strazii, care cauta materiale reciclabile. De asemenea, platformele de gunoi subterane reprezinta solutia civilizata pentru a scapa de mizeria si mirosul

La Ramnicu Sarat la inceputul anului 2019 a fost semnat un nou contract de salubrizare in cadrul caruia operatorul  si-a luat cateva angajamente printre care servicii de salubrizare modern, in concordanta cu legislatia in vigoare, distribuirea de recipiente populatiei pentru colectarea deseurilor menajere, reciclabile, realizarea unor platforme ingropate pentru colectarea selectiva a deseurilor provenite din zona de blocuri, precum si amplasarea pe domeniul public a containerelor tip clopot pentru depozitarea ambalajelor de sticla.

Related posts