DEPLASARE DIFICILĂ, PE MALUL MĂRII

Liga a II-a la fotbal programează, în weekend, etapa cu numărul patru. SCM Gloria Buzău va evolua pe terenul formației Farul Constanța. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 11.00.

Elevii lui Ilie Stan vor face deplasarea în Dobrogea cu moralul ridicat, după victoria senzațională obținută, pe final, în fața celor de la „U” Cluj, scor 2-1. Introdus în a doua parte a meciului, moldoveanul Maxim Iurcu a reușit dubla chiar la debutul în Liga a II-a. De altfel, este de așteptat ca tehnicianul Ilie Stan să îl folosească pe atacantul basarabean încă din startul meciului de sâmbătă.

Runda trecută, Farul Constanța a suferit prima înfrângere în acest nou sezon. Formația pregătită de Ianis Zicu a pierdut, luni seară, la Timișoara, cu A.S.U. Poli, scor 0-1, după ce în precedentele meciuri câștigase la Ploiești, 2-1 cu Petrolul, și la Constanța, 1-0 cu Aerostar Bacău.

După trei etape disputate în Liga a II-a, SCM Gloria Buzău ocupă locul 7, cu cinci puncte acumulate. De partea cealaltă, Farul Constanța ocupă locul 6, cu șase puncte, la fel ca Petrolul, Dunărea Călărași și Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Related posts