O NOUĂ AMÂNARE

Apar vești nu tocmai bune pentru locuitorii din Vadu Pașii, Săgeata și Robeasca. Podul de la Vadu Pașii, peste Râul Buzău, ar putea redeveni funcțional, cel mai devreme, în luna decembrie. Precizarea a fost făcută, recent, de către directorul societății care se ocupă de construcția podului rutier care leagă municipiul Buzău de comuna Vadu Pașii.

În prezent, la pod de montează balustradele și se așteaptă montarea tuturor tronsoanelor de tablier, operațiune care va fi finaliză în septembrie. Urmează apoi betonarea și turnarea covorului asfaltic.

Constructorul spune că podul ar fi fost gata în septembrie, dacă nu ar fi avut loc incidentul din luna iunie a anului trecut. Atunci, o puternică viitură pe Râul Buzău a afectat segmentele de tablier aflate la picioarele podului.

Noul pod de la Vadu Paşii este construit cu bani de la Consiliul Judeţean Buzău şi Ministerul Dezvoltării, investiţia ridicându-sela peste 26 de milioane de lei. Ultima dată s-a circulat cu mașina pe acest pod acum mai bine de 15 ani.

Related posts