AJUTOARE DE LA CRUCEA ROȘIE

Crucea Roșie Buzău a fost, permanent, pe perioada pandemiei, alaturi de pacientii infectati, dar si de personalul medical din spitalele din judet. Reprezentantii Crucii Roșii au distribuit aparatură medicală, materiale de strictă necesitate în tratarea persoanelor infectate COVID-19, solutii dezinfectante, apa, cafea, dar și materiale de protecție pentru angajații din instituțiile care asigură permanență, precum și pentru cei din subordinea Ministerului Sanatatii, Ministerului de Interne și Ministerului Apărării. Ajutoare au ajuns in mai multe randuri si la Spitalul Municipal Rm. Sărat. 

Crucea Roșie Buzău a fost si sapatamana trecuta la Spitalul Municipal Rm. Sărat, unde a distribuit apa plata pacientilor si personalului medical. 

Reprezentanții Crucii Roșii Buzău sunt mulțumiți că, în toata aceasta perioada dificilă, le-au fost alaturi si i-au ajutat pe semenii aflati in suferinta, dar si pe cei care au luptat in prima linie. 

De la începutul perioade de criză, Crucea Roșie Română a colaborat permanent cu autoritățile naționale și locale și a oferit sprijin logistic, uman și material pentru combaterea efectelor pandemiei COVID-19.

Related posts