DEOCAMDATĂ, RĂMÂNE ÎNCHISĂ

Policlinica Nicolae Titulescu din muncipiul Buzău, cel mai mare ambulatoriu din județ, va rămâne închisă până când unitatea nu va mai prezenta un pericol de contaminare cu coronavirus, atât pentru personalul medical din cadrul cabinetelor, cât și pentru pacienți. Aceasta înseamnă ca toate testele prelevate deja de medicii epidemiologi de la personalul policlinicii să fie negative. Direcția de Sănătate Publică Buzău a decis închiderea Policlinicii Nicolae Titulescu, după ce medicul neurolog Dorina Murgociu, singura cu o astfel de specializare din unitatea medicală, a fost depistată pozitiv cu coronavirus.

În urma anchetei epidemiologice desfășurată de DSP Buzău, s-ar putea stabili și sursa infecției. Nu este exclus ca doctorița Dorina Murgociu să fi contactat virusul chiar din incinta policlinicii, de la un pacient.

Deocamdată, autoritățile de sănătate publică nu au anunțat numărul exact al probelor prelevate miercuri de la personalul din Policlinica Nicolae Titulescu. De asemenea, nu se știe nici numărul exact al pacienților care au ajuns în ultimele săptămâni în cabinetul medicului neurolog.

Related posts