Scurtpe2 Nr. 394: Calitățile politicienilor

Care au fost ecourile și implicațiile la nivelul la Buzău la mariajul fiului șefului social-democrat Dragnea, cine se ocupă de filala locală a noului partid condus de Victor Ponta, care sunt jocurile de culise pentru cele mai importante funcții în administrația locală și ce investii cu fonduri  europene sunt planificate la Ramnic, puteți citi din  noua ediție a publicației Scurt pe 2 care apare vineri la toate chioșcurile de ziare din Buzău și Rm.Sărat. Mai puteți afla de ce anul acesta ceapa roșie de Buzău se va vinde mai scump, care sunt sărbătorile toamnei și ce beneficii pentru sănătate are cătina.

Nu ratați recomandările profesioniștilor, interviuri în exclusivitate, ponturi și informațiile utilitare, horoscopul săptămânii, programul televiziunilor TVSat și TVSudEst, precum și orarul filmelor la Cinema 3D Rm.Sărat.

Cereţi la difuzorii de presă Scurt pe 2 şi veţi primi în acelaşi preţ două suplimente: Jurnalul TvSat şi Talciocul buzoian. Nu uitați, cu Talciocul buzoian ieșiți în câștig , aveți cele mai noi și mai diverse anunturi de mica publicitate.

[button href=”http://scurtpe2.ro/wp-content/arhiva/nr394/nr394.html” align=”left”]Răsfoiește ziarul…[/button]

jurnal pag 1ok - 31 aug0001

Descoperă și suplimentul ”Jurnalul TVSAT” Nr.394!
[button href=”http://scurtpe2.ro/wp-content/jurnal/nr394/nr394.html” align=”left”]Răsfoiește jurnalul…[/button]

 

Related posts

Leave a Comment