A RĂMAS FĂRĂ MANAGER 

Biblioteca Județeană ,,Vasile Voiculescu” Buzău a rămas fără manager. Sorin Burlacu, cel care a condus instituția timp de 17 ani, a ieșit la pensie. Consiliul Județean a luat act de decizia de încetare a mandatului acestuia începând cu data de 1 octombrie. Până la numirea unui nou manager prin concurs, instituția va fi condusă de către un manager interimar.

În cadrul ședinței, președintele Consiliului Județen Buzău i-a organizat lui Sorin Burlacu, fostul său coleg de școală generală, un moment festiv.

Vădit emoționat, Sorin Burlacu, și-a amintit cu nostalgie de debutul său ca director al Bibliotecii Județene ,,Vasile Voiculescu” Buzău. El a transmis consilierilor județeni un mesaj privind viitorul instituției.

După Alexandru Oproescu, Sorin Burlacu este al doilea cel mai longeviv șef al instituției de cultură. În mandatul său, Biblioteca Județeană „Vasile Voiculescu” din Buzău s-a mutat la un mall din oraș. Și asta după ce vechiul sediu a intrat în reabilitare cu fonduri europene, iar pe durata lucrărilor instituția, cu tot fondul de carte, a fost mutată într-un centru comercial care a făcut cea mai avantajoasă ofertă de chirie.

Related posts