SE OPREȘTE APA ÎN TOT ORAȘUL!

Furnizarea apei se va opri în municipiul Râmnicu Sărat. De miercuri, 19 iunie, începând cu ora 13.00 și până joi, la ora 06.00, Compania de Apă Buzău va sista furnizarea apei în tot orașul. Reprezentanții instituției recomandă cetățenilor să asigure rezerve suficiente de apă pentru a acoperi necesarul din acest interval. Furnizarea apei se va opri, urmare a două lucrări de investiții, care vizează modernizarea hidraulicii de la Gospodăria de Apă Podgoria, dar și lucrări de conectare a conductelor noi de aducțiune și a rezervoarelor noi, executate prin Programul Operational Infrastructura Mare. De asemenea, din fonduri proprii ale Companiei de Apă Buzău, se va înlocui un tronson de aproximativ 200 de metri din rețeaua de alimentare cu apă între Castelul de apă din Râmnicu Sărat și Șoseaua Podgoriei.

Conducerea Companiei de Apă Buzău precizează că se vor efectua lucrări și pe parcursul nopții. Reprezentanții instituției roagă cetățenii să înțeleagă necesitatea și utilitatea acestor intervenții și le reamintește că toate lucrările de investiții care se implementează la infrastructura de apă și canalizare au drept scop creșterea calității apei și a serviciului de canalizare.

Lucrările realizate în cadrul Programului Operațional Infrastructura Mare, care au ca obiect execuția și reabilitarea forajelor, precum și execuția și reabilitarea stațiilor de captare și tratare a apei potabile în Râmnicu Sărat, dar și alte localități limitrofe au ajuns în anumite zone, în faza în care se fac legături cu rețelele existente, situație în care trebuie oprită apa, uneori chiar și câteva ore.

Related posts