PLANUL PENTRU RÂMNICENI

Rezultatul obținut la alegerile locale din 9 iunie îl obligă pe   Sorin Cîrjan, candidatul PSD, să onoreze toate proiectele prezentate râmnicenilor în campania electorală. Primarul în funcție spune că locuitorii municipiului Râmnicu Sărat s-au mobilizat în număr mare la urne, iar o asemenea prezență nu a mai fost înregistrată în ultimii ani. În următoarea perioadă, se va constitui un grup de lucru, iar proiectele prezentate râmnicenilor, pe perioada campaniei electorale, să se poată realiza.

La alegerile locale din 9 iunie, în municipiul Râmnicu Sărat, sa înregistrat o prezență de aproape 45 %. Rezultatul obținut de Sorin Cîrjan, candidatul PSD, a fost de 64,33%. Social- democratul susține că scorul obținut atât de candidat, cât și de consilierii locale PSD, este foarte mare. Lista de consilieri social-democrați a fost votată de 59,68 % dintre alegătorii care s-au prezentat la urne. Sorin Cîrjan asigură râmnicenii că în cadrul ședintelor Consiliului Local vor avea loc, în continuare, discuții și dezbateri transparente și constructive. Edilul este încrezător că toate proiectele asumate în fața râmnicenilor vor fi îndeplinite și împreună cu noul Consiliu Local va duce municipiul Râmnicu Sărat la un alt nivel.

Sorin Cîrjan este primar al municipiului Râmnicu Sărat din iulie 2016. În perioada 2008-2016, Cîrjan a ocupat funcția de viceprimar al orașului.

Related posts