ȘI-AU LANSAT CANDIDAȚII

Eveniment important la PNL Buzău. Liberalii și-au lansat oficial candidații pentru alegerile locale din 9 iunie, în prezența președintelui partidului, Nicolae Ciucă, a secretarului general al partidului, Lucian Bode, dar și a europarlamentarului Rareș Bogdan. Pentru prima data în istoria organizației, PNL Buzău are candidați pentru toate primăriile din județ, respectiv în 87 de localități.

Președintele PNL Buzău, Adrian Mocanu, candidatul partidului pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Buzău, a subliniat ce anume l-a determinat să intre în cursa pentru șefia administrației județene.

Fostul prefect, Carmen Ichim, va candida din partea PNL la Primăria Buzău, în timp ce preotul Viorel Holban va intra în cursa pentru funcția de primar al municipiului Râmnicu Sărat.

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, le-a transmis liberalilor buzoieni că are încredere în conducerea organizației și și-a exprimat convingerea că mulți dintre cei care au fost nominalizați drept candidați vor fi, după alegerile din 9 iunie, primari aleși.

La rândul său, secretarul general al PNL, Lucian Bode, și-a exprimat dorința ca organizația buzoiană, care trece printr-o reconstrucție rapidă, să funcționeze ca o echipă pentru a-și atinge obiectivele propuse.

Europarlamentarul Rareș Bogdan s-a declarat convins că lupta pentru Primăria Buzău va fi crâncenă și a transmis că se așteaptă ca liberalii să câștige măcar 25-30 de primării în județul Buzău.

Pentru alegerile locale din 9 iunie, PNL Buzău și-a propus să obțină aproape 30% din voturi.

Related posts