ȘI-A DEPUS CANDIDATURA

Candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Râmnicu Sărat, Florentin- Marius Pascu s-a înscris oficial în cursa pentru alegerile locale din 9 iunie. Însoțit de susținători, dar și de către cei ce vor fi propuși pentru funcțiile de consilieri locali Florentin- Marius Pascu s-a prezentat, ieri, la prânz, la Biroul Electoral de Circumscripţie din cadrul Primărei, unde a depus documentele în vederea candidaturilor pentru Primăria Râmnicu Sărat și Consiliul Local Municipal. Pascu afirmă că se prezintă cu încredere în fața alegătorilor și este încrezător că v-a putea aduce o schimbare în municipiul Râmnicu Sărat.

Candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Râmnicu Sărat a prezentat și câteva nume care se vor regăsi pe lista pentru Consiliul Local Municipal.  Reprezentanții Alianței Dreapta Unită îl susțin pe Florentin- Marius Pascu în noul său demers.

Florentin- Marius Pascu este economist, specialist în domeniul managementului firmei și deține, totodată, titlul de master în domeniul managementului serviciilor de sănătate. În ultimii patru ani, Florentin- Marius Pascu a fost consilier local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Râmnicu Sărat.

Related posts