REȚINUȚI PENTRU BRACONAJ

Doi braconieri au fost reținuți de către polițiștii buzoieni în timp ce se pregăteau să împuște căpriori, pe fondul de vânătoare Oreavu, lângă Râmnicu Sărat. Cel care i-a prins în flagrant a fost chiar paznicul fondului, care a sesizat imediat Poliția. Când au ajuns la fața locului, oamenii legii au găsit, însă, un singur  braconier, un bărbat de 66 de ani, din Grebănu. Celălalt, din aceeași localitate, dispăruse în mod miraculos. Polițiștii l-au căutat, totuși, și l-au prins în scurt timp, asupra sa fiind găsite mai multe cuțite și funii pe care intenționa să le folosească la prinderea căprioarelor. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că cei doi bărbaţi nu deţineau autorizaţii pentru vânătoare.

Cu sprijinul poliţiştilor din Râmnicu Sărat şi Grebănu, anchetatorii au efectuat 3 percheziţii în Grebănu, la domiciliile persoanelor bănuite de braconaj.

În urma cercetărilor, polițiștii au aflat că bărbatul de 66 de ani, din Grebănu, ar fi braconat la începutul acestui an un căprior. Polițiștii au mai descoperit că cei doi bărbați nu ar fi acționat singuri și că nu ar fi la prima lor fărădelege de acest gen.

Poliţiştii continuă cercetările faţă de cei trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 56 și 66 de ani, din Grebănu, sub coordonarea parchetului, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Related posts