DARURI DE PAȘTE

Zeci de bătrâni, membri în Consiliul Judeţean al Persoanelor Vârstnice din Buzău, au primit, astăzi, daruri, ca să întâmpine sărbătorile Pascale cu mai multă bucurie și speranță. Cadourile oferite de Consiliul Județean Buzău sunt un gest firesc în condițiile în care tot mai mulți seniori nu-și mai pot permite să pregătească o masă tradițională de sărbători, așa cum fac ceilalți români, de Paște. Nu au fost uitați nici bătrânii din azile și nici copiii aflați în centrele de plasament.

Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a oferit, astăzi, personal, bătrânilor câte o sacoșă cu bunătăți.

Până în ziua de Paște, zeci de pachete cu bunătăți vor fi dăruite, atât bătrânilor din oraș, cât și celor din județ, prin intermediul Consiliului Județean pentru Persoane Vârstnice. Pentru această acțiune Consiliul Județean a alocat 20.000 de lei.

Organizația va distribui pachete, mai departe, și celor care nu s-au putut deplasa până la sediul Asociației, care, numai la nivelul Buzăului, are aproape 500 de membri.

Related posts