PARCĂRI MAI SCUMPE

Proprietarii de autoturisme din Râmnicu Sărat pot depune documentele pentru prelungirea contractului de închiriere a locurilor de parcare de reședință. Începând din acest an, documentele pot fi depuse, atât în format electronic, cât și în format fizic, la sediul societății Acvaterm. În acest sens, Acvaterm Râmnicu Sărat a pus la dispoziția cetățenilor care optează să depună documentele online, o adresa de e-mail, procedura de depunere a documentelor putând fi consultată pe site-ul instituției, acvaterm.ro. În perioada ianuarie-februarie, angajații Acvaterm vor verifica documentele depuse, iar de la începutul lunii februarie, vor încasa plata pentru parcările de reședință, cu prelungire a perioadei de facturare și încasare până la sfârșitul lunii martie.

Anul acesta, tariful abonamentului pentru parcările de reședință va fi majorat, ceea ce înseamnă că râmnicenii vor plăti mai mult pentru ocuparea unui loc de parcare.

În municipiul Râmnicu Sărat, administrarea și exploatarea parcărilor de reședință, precum și activitatea de blocare/deblocare a autovehiculelor staționate neregulamentar, au fost delegate direct, de către Consiliul Local Municipal, prin concesiune, societății Acvaterm.

Related posts