DISCUȚII APRINSE

Discuții aprinse în prima ședință a Consiliului Local Municipal Buzău din acest an, pe tema reabilitării Bulevardului Unirii. Unii consilieri au expus problemele cu care se confruntă buzoienii odată cu modernizarea celei mai importante artere a orașului. Ei consideră că reabilitarea bulevardului nu a rezolvat nicidecum problema traficului aglomerat, ci din contră. Mai mult, lipsa parcărilor pe Bulevardul Unirii constituie o mare problemă, care ar trebui rezolvată de administrația locală.

Alți consilieri au propus ca toți cei care se adresează cabinetelor medicale să poată parca pe bulevard. Ei spun că și comercianții din zonă întâmpină mari probleme din cauza lipsei locurilor de parcare de pe Bulevardul Unirii.

Reprezentanții Primăriei nu consideră însă că problemele buzoienilor și cele ale comercianților din zonă sunt chiar atât de grave.

Responsabilii din Primărie susțin că au înființat suficiente locuri de parcare pe Bulevardul Unirii, iar problemele buzoienilor vis a vis de acest aspect sunt nejustificate.

Unii consilieri au propus ca Bulevardul Unirii să aibă locuri de parcare în spic, așa cum se întâmplă, spre exemplu, în Brașov.

Related posts