ATELIER DE PICTURĂ PENTRU ADULȚI

Eveniment cultural inedit la Rm. Sărat! Este vorba despre  atelierul de pictură pentru adulți ,,Icoane pe sticlă”, eveniment organizat de Muzeul Municipal, pe fondul expoziției de icoane „Precum în cer, așa și pre pământ”. Invitatul special al manifestării dedicate Zilei Culturii Naționale a fost pictorul Andrei Mircea N. Holban. Organizatorii evenimentului au pus la dispoziția participanților toate materialele necesare, iar participarea a fost gratuită.

Atelierul s-a adresat tuturor iubitorilor de frumos, aflați în căutarea unui mod simplu și inedit de a aduce mai multă culoare în viața lor.

Pentru că atelierul de pictură icoane s-a bucurat de un real succes, Muzeul Municipal va organiza un atelier asemănător, dar cu un grad de complexitate mai ridicat.

Cei interesați să participe la atelierul de pictură sunt rugați să contacteze coordonatorul proiectului, la numarul 0774496450. În cursul săptămânii viitoare, cei înscriși vor fi anunțați cu privire la data și ora desfășurării atelierului.

Related posts