S-A STINS DIN VIAȚĂ O FIGURĂ EMBLEMATICĂ A RÂMNICULUI

Cornelia Pușcașu, consilier local PNL și figură emblematică a municipiului Râmnicu Sărat, a trecut la cele veșnice. Colegii de partid și apropiații au transmis pe rețelele de socializare mesaje de condoleanțe. Cornelia Pușcașu rămâne în amintirea tuturor ca un om bun, corect și dedicat comunității din care făcea parte și pe care a slujit-o până în ultimele momente.

,,Cu un sfat, cu o vorbă bună, cu un zâmbet atunci când era nevoie, doamna Pușcașu rămâne în amintirea tuturor ca un om bun, un om corect, un om dedicat comunității din care făcea parte și pe care a slujit-o până în ultimele momente.,, au scris pe pagina de socializare, colegii din cadrul PNL Râmnicu Sărat.

,,Mă bucur că viata mi-a dat ocazia să vă cunosc. Ați părăsit tabara fără voia dumneavoastră, dar promitem ca nu va vom uita niciodată!,,

,,Astăzi, zboară spre cer unul dintre cele mai curate suflete pe care am avut deosebita onoare să-l întâlnesc. Un om cu o integritate exemplară, cu spirit practic și cu un altruism greu de întâlnit în zilele noastre.,, au mai transmis cunoscuții.

Pentru cei care vor să-i aducă un ultim omagiu, trupul neînsuflețit va fi depus la capela Bisericii Cuvioasa Parascheva din municipiul Râmnicu Sărat. Înmormântarea va avea loc joi, 26 octombrie 2023, la ora 12.00.

Drum lin către stele, Cornelia Pușcașu!

Related posts