VA CANDIDA TOT LA BUZĂU

Prezent, vineri, la Buzău, alături de ministrul Agriculturii, Florin Barbu, premierul Marcel Ciolacu a participat și la ședința Consiliul Politic Județean al PSD Buzău, alături de aleși locali PSD, parlamentari și directorii girați politic de Partidul Social Democrat. Ulterior, în cadrul unei conferințe de presă, Ciolacu a recunoscut că, la alegerile de anul viitor, va candida tot pe listele de la Buzău.

Marcel Ciolacu a avut și o întîlnire cu fermierii buzoieni. Premierul a promis că se va ocupa de problema exportului de cereale ucrainene pe teritoriul României, situație care a stârnit nemulțumirea agricultorilor și a determinat o serie de proteste a acestora.

Marcel Ciolacu a mers într-o scurtă vizită, neplanificată, și la târgul de carte Gaudeamus, organizat la Centrul Muzeal I.C. Brătianu. Mai apoi, premierul a ajuns la deschiderea târgului Toamna Buzoiană, unde a vizitat standurile producătorilor autohtoni și a degustat câteva produse.

Pe parcursul vizitei sale la Buzău, Marcel Ciolacu a fost însoțit de președintele PSD Buzău, senatorul Lucian Romașcanu, deputatul Romeo Lungu, președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, dar și de primarul municipiului Buzău, Constantin Toma.

Related posts